0653140010 info@thissiteup.nl
Charlie Temple

Charlie Temple

Charlie Temple

Interim e-Commerce management – CTO

Als CTO & Head of Online verantwoordelijk voor de selectie en implementatie van een nieuwe commerce infrastructuur. Het project omvat naast een uitgebreide analyse van de huidige systemen en processen, de opzet van een schaalbare IT infrastructuur, het uitschrijven van bureau briefings, selectie rondes, onderhandelingen en project management.

Na de start van het project volledig eind verantwoordelijk om binnen een periode van 4 maanden de migratie van het oude naar het nieuwe platform te begeleiden.

Daarnaast was de opdracht om een volledig nieuw e-Commerce team op te zetten, ze te begeleiding en coachen in de nieuwe werkwijze, rollen en verantwoordelijkheden.

Als laatste hebben we op basis van werving meegeholpen de definitieve invulling van de rol ‘Directeur e-Commerce’ in te kunnen vullen.

De interim periode heeft uiteindelijk 17 maanden geduurd, waar aanvankelijk 4 maanden was gevraagd. De directie van Charlie Temple heeft de opdracht 3 keer verlengd.

HEMA Support Office

HEMA Support Office

HEMA Support Office

Interim e-Commerce management

Voor een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Head of Online Trading (P&L) en Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales.

Binnen een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales binnen het nieuwe omni-channel platform. Tevens in deze periode verantwoordelijk geweest voor de opzet en de aansturing van een migratieteam (6FTE) in nauw samenwerking met de Product Owners.

De opdracht om binnen het nieuwe omni-channel platform ervoor te zorgen dat alle wensen en eisen van de e-Commerce afdeling werden opgenomen hebben we uitgevoerd door vanuit de organisatie een migratieteam (6FTE) samen te stellen welke in nauwe samenwerking met de Product Owners ervoor zorg hebben gedragen dat op een Agile manier de migratie succesvol is verlopen

In deze periode tevens verantwoordelijk geweest voor resultaten van de webshops Hema.nl, Hema.be, Hema.de, Hema.uk en Hema.fr.

Managing team van 21 FTE met 5 direct reports. Lid van het e-Commerce MT.

Goossens wonen & slapen

Goossens wonen & slapen

Goossens wonen & slapen

Interim e-Commerce manager

In een periode van 7 maanden als Head of e-Commerce & Omni-Channel verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling en implementatie van een Omni-Channel strategie. Hierbij omzet en budget verantwoordelijk voor de online verkoop via eigen- en derde webshops.

In deze interim periode is tevens een groot deel van de tijd besteed in een advies functie naar de directie omtrent de long-tail ontwikkelingen en de veranderende cultuur in de e-commerce branche algemeen en de woonbranche in het bijzonder.

Tijdens deze periode is er een e-commerce afdeling gevormd en zijn de eerste stappen gezet in de selectie van een nieuw e-commerce platform, PIM, CRM en E-mail software. Het totale e-commerce team bestond uit 4 fte.

Claudia Strater

Claudia Strater

Claudia Strater

Interim e-Commerce management

Claudia Strater is wellicht een van de meest iconische damesmode merken van deze tijd. Volledig met haar eigen unieke stijl en een enorme groep met trouwe fans. Over een periode van zeven maanden heeft This SIte Up de reeds aanwezige e-commerce manager bijgestaan in de opzet van een migratieplan (magento 1 naar 2 en swicth van leverancier) en de professionalisering van de marketing mix. 

Expresso

Expresso

Expresso

Interim e-Commerce management & proces analyse

Expresso damesmode is een internationale retailer (onderdeel van FNG Group) welke This Site Up op basis van interim e-Commerce management voor een langere periode heeft bijgestaan in haar platform migratie van Magento 1 naar 2 (incl. switch van leverancier) en omni-channel transitie.

In deze periode is er veel aandacht uitgegaan naar het coachen van de huidige e-commerce manager om beter in haar rol te komen, een focus te creëren op de roadmap en de verdere professionalisering van het team.

Tevens zijn, in samenspraak met de nieuw aangenomen proces manager, de verschillende technische processen en bijhorende werkprocessen opnieuw bekeken en aangescherpt.