0653140010 info@thissiteup.nl

HEMA Support Office

Interim e-Commerce management

Voor een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Head of Online Trading (P&L) en Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales.

Binnen een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales binnen het nieuwe omni-channel platform. Tevens in deze periode verantwoordelijk geweest voor de opzet en de aansturing van een migratieteam (6FTE) in nauw samenwerking met de Product Owners.

De opdracht om binnen het nieuwe omni-channel platform ervoor te zorgen dat alle wensen en eisen van de e-Commerce afdeling werden opgenomen hebben we uitgevoerd door vanuit de organisatie een migratieteam (6FTE) samen te stellen welke in nauwe samenwerking met de Product Owners ervoor zorg hebben gedragen dat op een Agile manier de migratie succesvol is verlopen

In deze periode tevens verantwoordelijk geweest voor resultaten van de webshops Hema.nl, Hema.be, Hema.de, Hema.uk en Hema.fr.

Managing team van 21 FTE met 5 direct reports. Lid van het e-Commerce MT.