0653140010 info@thissiteup.nl

Weekamp Deuren

Consultancy, proces analyse & IT advies

Weekamp deuren is wellicht een niet alledaags merk dat iedereen tot zijn of haar verbeelding doet spreken. Toch zal het je verbazen hoeveel binnen- en buitendeuren in Nederland van deze oer-hollandse fabrikant komen. Dit familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar deuren in eigen beheer produceert wilde, net als hun concurrentie, de digitale wereld gaan betreden en naast hun afnemers ook de uiteindelijke gebruiker gaan leren kennen.

Allereerst is er in drie dagen tijd een proces analyse gemaakt om inzicht te krijgen in alle bestaande systemen en processen. Vervolgens is er, in samenwerking met het reclamebureau, een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Ondertussen was de keuze voor een e-commerce platform gemaakt en nadat de offerte was goedgekeurd is op basis van Scrum het project gestart.

Grootste uitdaging in het project was de deuren configurator die van scratch af aan opnieuw is opgebouwd. Eindgebruikers, maar ook vakhandlaren, kunnen nu een deur volledig naar wens configureren. 

Als consultant heeft This Site Up in samenwerking met een extern development team van een bureau de nieuwe website, alsmede werkprocessen opgeleverd.