0653140010 info@thissiteup.nl
Charlie Temple

Charlie Temple

Charlie Temple

Interim e-Commerce management – CTO

Als CTO & Head of Online verantwoordelijk voor de selectie en implementatie van een nieuwe commerce infrastructuur. Het project omvat naast een uitgebreide analyse van de huidige systemen en processen, de opzet van een schaalbare IT infrastructuur, het uitschrijven van bureau briefings, selectie rondes, onderhandelingen en project management.

Na de start van het project volledig eind verantwoordelijk om binnen een periode van 4 maanden de migratie van het oude naar het nieuwe platform te begeleiden.

Daarnaast was de opdracht om een volledig nieuw e-Commerce team op te zetten, ze te begeleiding en coachen in de nieuwe werkwijze, rollen en verantwoordelijkheden.

Als laatste hebben we op basis van werving meegeholpen de definitieve invulling van de rol ‘Directeur e-Commerce’ in te kunnen vullen.

De interim periode heeft uiteindelijk 17 maanden geduurd, waar aanvankelijk 4 maanden was gevraagd. De directie van Charlie Temple heeft de opdracht 3 keer verlengd.

Otazu Jewelry

Otazu Jewelry

Otazu Jewelry

Consultancy & proces analyse

In opdracht van een extern bureau een adviesrol aangenomen omtrent de optimalisatie van de online omgeving en de daaraan gekoppelde werkprocessen. Otazu Jewelry heeft met dit advies een onderbouwde keuze kunnen maken in het e-commerce platform en de leverencier voor de oplevering van een nieuwe webomgeving.

Claudia Strater

Claudia Strater

Claudia Strater

Interim e-Commerce management

Claudia Strater is wellicht een van de meest iconische damesmode merken van deze tijd. Volledig met haar eigen unieke stijl en een enorme groep met trouwe fans. Over een periode van zeven maanden heeft This SIte Up de reeds aanwezige e-commerce manager bijgestaan in de opzet van een migratieplan (magento 1 naar 2 en swicth van leverancier) en de professionalisering van de marketing mix. 

Expresso

Expresso

Expresso

Interim e-Commerce management & proces analyse

Expresso damesmode is een internationale retailer (onderdeel van FNG Group) welke This Site Up op basis van interim e-Commerce management voor een langere periode heeft bijgestaan in haar platform migratie van Magento 1 naar 2 (incl. switch van leverancier) en omni-channel transitie.

In deze periode is er veel aandacht uitgegaan naar het coachen van de huidige e-commerce manager om beter in haar rol te komen, een focus te creëren op de roadmap en de verdere professionalisering van het team.

Tevens zijn, in samenspraak met de nieuw aangenomen proces manager, de verschillende technische processen en bijhorende werkprocessen opnieuw bekeken en aangescherpt.

 

Reedijk wonen

Reedijk wonen

Reedijk wonen

Consultancy

Reedijk wonen is een begrip in Zuid-Holland als het gaat omtrent de totaal leverancier voor wonen en slapen. Traditioneel, betrouwbaar en persoonlijk zijn kernwoorden die bij dit ‘koninklijke’ familiebedrijf behoort. Maar na 100 jaar waren ook zij toe aan de entree in de digitale markt.

Op basis van een aantal sessies met de directeur Sales en Marketing heeft This Site Up een korte technische analyse gedaan van de huidige, sterk verouderde, omgeving en de positionering in de zoekmachine.

De bevindingen zijn met een paar aanbevelingen in een rapport geplaatst en op basis hiervan heeft de familie besloten een tender uit te schrijven voor de ontwikkeling van een nieuwe website. Heel duidelijk is ervoor gekozen om geen webshop te openen, maar er kan wel online een product worden gereserveerd.

Al met al een mooie uitwerking van een adviesdocument opgesteld door This Site Up