0653140010 info@thissiteup.nl
Charlie Temple

Charlie Temple

Charlie Temple

Interim e-Commerce management – CTO

Als CTO & Head of Online verantwoordelijk voor de selectie en implementatie van een nieuwe commerce infrastructuur. Het project omvat naast een uitgebreide analyse van de huidige systemen en processen, de opzet van een schaalbare IT infrastructuur, het uitschrijven van bureau briefings, selectie rondes, onderhandelingen en project management.

Na de start van het project volledig eind verantwoordelijk om binnen een periode van 4 maanden de migratie van het oude naar het nieuwe platform te begeleiden.

Daarnaast was de opdracht om een volledig nieuw e-Commerce team op te zetten, ze te begeleiding en coachen in de nieuwe werkwijze, rollen en verantwoordelijkheden.

Als laatste hebben we op basis van werving meegeholpen de definitieve invulling van de rol ‘Directeur e-Commerce’ in te kunnen vullen.

De interim periode heeft uiteindelijk 17 maanden geduurd, waar aanvankelijk 4 maanden was gevraagd. De directie van Charlie Temple heeft de opdracht 3 keer verlengd.

HEMA Support Office

HEMA Support Office

HEMA Support Office

Interim e-Commerce management

Voor een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Head of Online Trading (P&L) en Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales.

Binnen een periode van 15 maanden binnen de transformatie van HEMA naar een omni-channel retailer als Business Owner verantwoordelijk geweest voor het opstellen en de implementatie van de business requirements van online sales binnen het nieuwe omni-channel platform. Tevens in deze periode verantwoordelijk geweest voor de opzet en de aansturing van een migratieteam (6FTE) in nauw samenwerking met de Product Owners.

De opdracht om binnen het nieuwe omni-channel platform ervoor te zorgen dat alle wensen en eisen van de e-Commerce afdeling werden opgenomen hebben we uitgevoerd door vanuit de organisatie een migratieteam (6FTE) samen te stellen welke in nauwe samenwerking met de Product Owners ervoor zorg hebben gedragen dat op een Agile manier de migratie succesvol is verlopen

In deze periode tevens verantwoordelijk geweest voor resultaten van de webshops Hema.nl, Hema.be, Hema.de, Hema.uk en Hema.fr.

Managing team van 21 FTE met 5 direct reports. Lid van het e-Commerce MT.

Kersten Hulpmiddelen

Kersten Hulpmiddelen

Kersten Hulpmiddelen

Consulting & IT advies

Na verschillende methodes geprobeerd te hebben om het ERP systeem integraal te koppelen aan hun webshop, is de hulp van This Site Up ingeroepen. Eerst is er een inventarisatie gedaan van de aanwezige koppelingen en systemen en vervolgens is in een aantal sessies met alle partijen een stappenplan opgezet.

Dit stappenplan had als doel om in een zo’n kort mogelijke periode de primaire webshop, het Sana Commerce platform, te koppelen aan het Navision ERP systeem.

Vervolgens is er middels een door ons opgestelde roadmap de vervolgstappen uitgewerkt waarmee de andere, oudere webshops in Magento, gemigreerd kunnen worden naar het Sana Commerce platform. Het plan van aanpak voor zag ook in handvatten om de organisatie verder te helpen in de development van een e-commerce strategie en de wijziging binnen de organisatie op het gebied van resources, logistiek en marketing.

Babyliss

Babyliss

Babyliss

Consultancy & IT Advies

In opdracht van De Nieuwe Zaak een advies traject gestart voor de verdere internationalisering van de web omgeving van Babyliss. Hiervoor was het noodzakelijk om een aantal scenario’s te beschrijven. Gaat we migreren naar een nieuw platform, of bouwen we verder op het bestaande platform.

De opdracht werd in co-productie uitgevoerd met een van de collega consultants van De Nieuwe Zaak.

 

UnoBike Fietsen

UnoBike Fietsen

UnoBike Fietsen

Consultancy, IT advies & Development

Uno Bike is een oer-hollandse fietsen fabriek gevestigd in Rotterdam en produceert op bestelling kwalitatief betaalbare fietsen. Hun grootste afzet kanalen zijn bouwmarkten, maar ook de traditionele fietsenhandelaar vind zijn weg naar Uno Bike.

In opdracht van het interim management is een IT technisch ontwerp gemaakt met bijhorend stappenplan en een voorstel voor mogelijke leveranciers. Dit ontwerp met stappenplan was onderdeel van een investeringsaanvraag voor de langere termijn.

Op korte termijn was er behoefte aan een webapplicatie waarin de traditionele fietsenhandelaar het assortiment met behorende voorraadposities kon bekijken. Tevens zou de applicatie de consument een overzicht moeten tonen van alle fietsenhandelaren in Nederland en Belgiƫ waar de fietsen van Uno Bike te koop zijn.

This Site Up heeft een WordPress omgeving met Woocommerce opgezet met daarin een koppeling met het ERP voor wat betreft de voorraad en de dealer syncronisatie.