0653140010 info@thissiteup.nl

Terstal familiemode

Interim e-Commerce management & IT advies

Terstal Familiemode is een echt familiebedrijf. De oude eigenaar heeft het in 2015 weer teruggekocht en al snel werd duidelijk dat het huidige platform wellicht niet voldeed om de ambities van Terstal te kunnen blijven ondersteunen. Draaiend op een Magento 1.x versie met verschillende handmatige koppelingen en een logistiek proces dat niet erg efficiƫnt was ingericht was het limiet bereikt.

This Site Up heeft in een periode van 5 maanden het Interim e-Commerce management op zich genomen en als eerste het team beoordeelt op hun competenties. Vervolgens is er gekeken naar het proces en de nodige aanpassingen. Als laatste wedt er gekeken of het noodzakelijk was om een nieuw e-Commerce platform aan te schaffen.

Tijdens een interim periode is door This Site Up de basis gelegd voor een nieuwe e-commerce afdeling en de verdere professionalisering van de e-commerce activiteiten.

Een groot deel van de periode is besteed aan de selectie van het team en het opschalen van de development activiteiten bij de verschillende toeleveranciers. Ook is tijdens deze periode de aanzet gegeven tot een omni-channel structuur.