0653140010 info@thissiteup.nl

Wij delen graag kennis

e-Commerce Workshop
  • Voor middelgrote én grote organisaties
  • Groot denken, klein beginnen
  • Klantproces staat centraal

Hoe creëer ik draagvlak voor een e-Commerce transitie?

Elke organisatie die een verandering doorgaat heeft te maken met ingesleten structuren en processen. Hoe graag men ook wil veranderen, soms lukt het niet out-of-the-box te gaan denken en de vaste routine los te laten zodat een transitie ook daadwerkelijk kan starten. Belemmert door een tunnel-visie en de bestaande processen blijft men in het bekende op zoek naar iets nieuws.

Door een dialoog kom je in gesprek

Door middel van een workshop op een of meerdere onderwerpen omtrent het topic ‘klant centraal denken’ worden deze vaste routines doorbroken en nieuwe inzichten geboren. Simpele methodes leren de groep om los te laten en opnieuw naar de proces verandering te kijken om gezamenlijk tot een nieuwe structuur en werkwijze te komen.

Workshops zijn bewezen methodes om snel met een klein team tot de kern van een vraagstuk of belemmering te komen. Deelnemers aan een workshop ervaren dit vaak als interactief met een hoge kwalitatieve input. Het draagvlak is gecreeerd.

This Site Up geeft workshops in ‘proces analyse‘ en ‘IT advies‘. Beide topics komen aan de orde op het moment dat er sprake is van bijvoorbeeld een re-Platforming.

In de workshop ‘proces analyse‘ worden doorgaans ook de logistieke-, retour- en product management processen besproken en daar waar nodig de verandering vastgesteld.

Tijdens de workshop ‘IT advies‘ wordt er dieper in gegaan op de verschillende bestaande systemen, de behoeft van marketing (bv een DMP) en e-Commerce management, rapportages structuren, master data management (MDM) en product informatie systemen (PIM). Ook het financiële gedeelte in de vorm van het ERP komt aan de orde. Door alle mogelijke scenario’s te bespreken wordt snel helder waar een mogelijk knelpunt zit en of een wijziging echt direct noodzakelijk is. 

Think before you act!

Een workshop ga je niet zomaar even uitvoeren, daar zit een stukje huiswerk aan vooraf. De uitwerking ervan is voor iedere organisatie, branche en situatie weer anders zijn. Zo heeft B2B een hele ander werkproces dan bijvoorbeeld de traditionele B2C. Informeer naar deze verschillende manieren bij onze specialist Marcel. Bel hem direct op zijn mobiel via 0653-140010

U bent overduidelijk nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de uitgebreide kennis van This Site Up. U heeft nu twee mogelijkheden. Eerst even kijken welke klanten wij reeds geholpen hebben of direct contact opnemen (dit lijkt ons de beste keus).