0653140010 info@thissiteup.nl

Wij kunnen helpen

e-Commerce management
  • Nationale- en Internationale ervaring
  • Voor groothandel, retail en fabrikant
  • Praktisch en direct inzetbaar

Hoe zorg ik ervoor dat we ook echt met e-Commerce bezig zijn?

In deze nieuwe en constant veranderende maatschappij is het lastig om de juiste mensen te vinden en te houden. Vaak is er binnen uw organisatie wel voldoende uitvoerende capaciteit aanwezig, maar ontbreekt het aan de juiste e-Commerce management ervaring. In die gevallen is het verstandig om tijdelijk deze kennis en ervaring in te huren om zo de competenties binnen uw organisatie te verhogen.

Kennis van de Interim e-Commerce manager

Als u ervoor kiest om door This Site Up  een Interim e-Commerce Manager in te zetten kunt u ervan op aan dat u de juiste kwaliteit in huis haalt met een flinke dosis praktische kennis. Door de jarenlange ervaring is de e-Commerce manager snel in staat om een plan van aanpak voor verbeteringen te maken, met daarin mogelijke herstelwerkzaamheden die nodig zijn. Daarnaast zal de Interim e-Commerce manager direct beginnen met kennisoverdracht binnen uw e-Commerce afdeling, zodat uw team (weer) performance gedreven de resultaten  kunnen laten groeien. Denk hierbij aan het verbeteren van de conversie, de marketing mix, e-mail marketing, content strategie en diverse klantprocessen.

De Interim e-Commerce manager zal tevens een rol spelen in de selectie van de juiste kandidaat welke als opvolger in vast dienstverband kan gaan werken. Mede door ons uitgebreide netwerk van specialisten, op elk relevant gebied, zouden  wij al snel de juiste kandidaat voor e-Commerce manager kunnen aandragen.

Interim e-Commerce management

Deze specialisatie kan op een aantal verschillende manieren worden ingevuld. Dit kan voor iedere organisatie, branche en situatie weer totaal anders zijn. Informeer naar de verschillende manieren bij onze specialist Marcel. Bel hem direct op zijn mobiel via 0653-140010

U bent overduidelijk nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de uitgebreide kennis van This Site Up. U heeft nu twee mogelijkheden. Eerst even kijken welke klanten wij reeds geholpen hebben of direct contact opnemen (dit lijkt ons de beste keus).