0653140010 info@thissiteup.nl

Het hart van uw bedrijf

IT architectuur
  • Strategie, selectie en implementatie
  • Op basis van micro-services
  • Schaalbaar en future proof

Wat is de beste IT structuur voor mijn organisatie en ambitie?

Een ‘future-proof’ e-Commerce organisatie staat er niet over een nacht ijs. IT projecten zijn vaak het grootste struikelblok binnen een digitale transformatie of een geplande re-Platforming. Mede doordat het wijzigen van IT systemen niet alleen over techniek gaat, maar ook over de rollen en verantwoordelijkheden van mensen, lopen dit soort projecten niet vaak soepel.

Veranderen betekent loslaten!

Om dit veranderproces te laten slagen zijn de juiste inzichten en beslissingen nodig. Een succesvol IT transitie traject, waarbij de klant centraal staat, heeft zijn impact op de volledige organisatie en is meer dan alleen een upgrade van systemen. Een goed uitgedachte IT strategie maakt u onderscheidend ten opzichte van de concurrentie, geeft u zekerheid omtrent toekomstige wijzigingen en kan kosten verlagend werken.

Door onze jarenlange ervaring in complexe en minder complexe IT- en organisatie structuren kunnen wij voor u een goed gedefinieerd, schaalbaar en moderne IT infrastructuur uitwerken en implementeren. Een goede analyse van uw organisatie vooraf, door middel van bijvoorbeeld enkele workshops, is essentieel om draagvlak te creëren binnen uw organisatie en alle wensen en eisen van de diverse stakeholders op tafel te krijgen.

De digitale revolutie

Een schaalbare IT infrastructuur betekent veelal nieuwe systemen zoals een PIM, DAM, MDM, DMP, CRM, BI en e-Commerce software zoals een CRM. Laat onze specialist u in een korte sessie up-to-speed brengen omtrent de toepassing van deze systemen. Bel hem direct op zijn mobiel via 0653-140010

U bent overduidelijk nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de uitgebreide kennis van This Site Up. U heeft nu twee mogelijkheden. Eerst even kijken welke klanten wij reeds geholpen hebben of direct contact opnemen (dit lijkt ons de beste keus).