0653140010 info@thissiteup.nl

Klaar voor de toekomst

Digitale transitie
  • Ruim 25 jaar ervaring in e-Commerce
  • Gespecialiseerd in B2B en B2C
  • Sterk praktisch en resultaat gericht

Over This Site Up

This Site Up is een onafhankelijk bureau dat organisaties helpt met het inrichten of optimaliseren van hun e-Commerce infrastructuur om hierin de juiste keuzes te maken.

Wij helpen u in de digitale transitie om de organisatie ‘om-uw-klant’ heen in te richten zodat hij flexibel, alert, wendbaar en effectief wordt. Dit doen wij zowel strategisch als op operationeel niveau, zodat u in deze constant veranderende omgeving succesvol bent en blijft!

Zo gaan we te werk

1 - Kennis maken

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen en ambities, komen wij graag bij u langs om kennis te maken. Tijdens dit gesprek geven wij u al op hoofdlijnen een beeld van onze visie en mogelijke aanpak.

Na afloop maken wij een kort verslag en u ervaart het gevoel dat u er niet meer alleen voor staat en dat er naar u geluisterd is.

2 - Aanbod

De kennismaking is u goed bevallen en u bent er aan toe om spijkers met koppen te slaan. Op basis van de verkregen informatie maken wij een passend aanbod welke nog dezelfde avond in uw mailbox zit. Kijk daar wordt u blij van. Actie!

Het aanbod geeft een helder beeld van wat wij gaan doen, wat de doorlooptijd is en wat de kosten zullen zijn

3 - Aan de slag

Het moment is daar… de ochtend van de aanvang. Zodra wij binnen zijn starten we met een kennismaking met het team en alle stake-holders. Afhankelijk van de opdracht zullen we in de eerste week een zo genoemd 30 dagen plan opstellen.

Hiermee heeft u direct inzicht in welke stappen wij gaan nemen en bent u gelijk betrokken bij de transitie.

Waarom we dit doen.

Als ons een ding duidelijk is geworden de afgelopen jaren, dan is het wel dat traditioneel ingerichte organisaties moeten veranderen. Of je nu Groothandel, Retailer, Fabrikant, B2B, B2C of B2B2C levert, iedereen ervaart hoe moeilijk het is om in het huidige speelveld je positie en marktaandeel vast te houden en uit te breiden.

This Site Up heeft e-Commerce in haar bloed en beschikt over een breed netwerk van specialisten die allemaal één ding gemeen hebben: de passie voor online! Met ruim 25 jaar ervaring doen wij iedere dag weer onze stinkende best voor onze klanten. Hierin opereren onafhankelijk van leveranciers of product en kunnen u daarom altijd een eerlijk en onafhankelijk advies geven.

U bent overduidelijk nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de uitgebreide kennis van This Site Up. U heeft nu twee mogelijkheden. Eerst even kijken welke klanten wij reeds geholpen hebben of direct contact opnemen (dit lijkt ons de beste keus).